Kickstartpakket boeken + Bijles

€137,45

€84,95

Bespaar €52,50

Actie is tijdelijk en kan elk moment eindigen. Bestel het Fluitend Leren kickstartpakket voor taal en rekenen en krijg een bijles GRATIS.

- Deze actie is alleen hier beschikbaar en voor een zeer korte periode.
- 5000+ basisscholieren leren fluitend in 2022 (zie onze 5 sterren reviews beneden)

Stap 1: Kies jouw startpakket

Stap 2: Kies jouw GRATIS bijles

Selecteer alle opties

€137,45

€84,95

Bespaar €52,50

Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis

Spelend en Bewegend Leren

Meer Dan 5000 Tevreden Klanten

In Lijn met CITO

Gemaakt Door 22 Echte Leerkrachten

Wat is het kickstartpakket?

De leukste, makkelijkst te gebruiken en best werkende basisschool oefenboeken, ideaal om een kickstart mee te maken!

Wat ontvang je:

- 3 boeken rekenen

- 2 boeken taal

- Instapboek (Ideaal om het niveau van jouw zoon of dochter te bepalen)

- Een leerlinganalyse

Hoe werkt de gratis bijles aan huis?

Vanuit abcbijles, de dochterorganisatie van Fluitend Leren, organiseren we al meer dan 6 jaar individuele begeleiding aan huis. 

Wat kan je verwachten: 

1. We bellen binnen 1 werkdag om de situatie in kaart te brengen.

2. Binnen 5 werkdagen vinden we een geschikte bijlesdocent uit de buurt en plannen we de eerste les in. 

3. Na afloop van de eerste les evalueren we hoe het gegaan is.

4. De bijles is vrijblijvend, indien jullie door willen met de lessen dan bespreken we tijdens de evaluatie het vervolg.

Heeft jouw zoon of dochter moeite met school?

Na een hectische corona periode met lockdowns en thuisonderwijs zijn er ontzettend veel leerlingen in Nederland die vertragingen en achterstanden hebben. Naast de schoolcijfers is ook het welzijn van veel kinderen verslechtert waardoor het opnieuw oppakken van school erg lastig kan zijn. Dit kan grote gevolgen hebben voor de komende jaren, helemaal bij de overgang naar de middelbare school.

Geen controle

Als ouder heb je soms het gevoel dat je geen controle hebt over hoe jouw zoon of dochter op school presteert. Vaak ontstaat er ook frictie in huis op het moment dat het niet goed gaat op school. Dit kan leiden tot vervelende situaties die voorkomen hadden kunnen worden. Het is erg begrijpelijk dat je als ouder erg betrokken bent bij het leerproces van jouw zoon of dochter. Deze spanningen kunnen een averechts effect hebben en ervoor zorgen dat het nog slechter op school zal gaan.

Zelf thuis oefenen gaat lastig

Zelf thuis oefenen met aangeschaft lesmateriaal kan soms knap lastig zijn. Daarnaast is dit ook erg tijdrovend en helemaal voor drukke ouders kan dit lastig zijn. Het liefst doe je namelijk iets wat jullie beide leuk vinden en niemand vind het leuk om thuis de leerkracht uit te hangen. Vaak horen we dat het grote frustraties kan oproepen om zelf aan de slag te gaan. Zowel bij jou als ouder als bij jouw zoon of dochter.

Wij horen dit vaker en kennen de uitdagingen

De problemen die veel ouders ervaren zoals hierboven omschreven komen veel voor. We hebben inmiddels al meer dan 6 jaar ervaring en weten goed wat de uitdagingen kunnen zijn van veel ouders. Gelukkig zijn er ook manieren om ervoor te zorgen dat jouw zoon of dochter en jij weer lekker in je vel zitten. We zullen jullie meenemen met de oplossing.

 • Meer dan 6 jaar ervaring

  abcbijles bestaat inmiddels al meer dan 6 jaar. In deze jaren zetten wij ons volledig in om in heel Nederland bijles en huiswerkbegeleiding aan huis te voorzien.

 • Al meer dan 10.000 ouders geholpen

  In de afgelopen jaren dat wij bestaan hebben wij inmiddels al meer dan 10.000 leerlingen geholpen. Iets waar we ontzettend trots op zijn.

 • De boeken van Fluitend Leren zijn vanuit abcbijles ontwikkelt

  Tijdens onze 6 jaar ervaring hebben wij gemerkt lesmateriaal + bijles een combinatie is die voor exponentiële groei zorgt. 📈

Plan van aanpak

We gaan ervoor zorgen dat jouw zoon of dochter weer lekker in zijn vel zit en met plezier naar school gaat. Hoe gaan wij dit doen?

Dit doen wij door het kickstartpakket in combinatie met een gratis bijles. Tijdens deze bijles komt er een leuke bijlesdocent uit de buurt langs om met jouw zoon of dochter aan de slag te gaan. Hierbij zullen de boeken van het kickstartpakket ondersteunend werken en er voor zorgen dat er stappen gemaakt gaan worden.

Extra Uitleg door een kundige docent

Eruit Halen Wat Erin Zit

CITO toets voorbereiden

Meer Concentratie Tijdens Het Oefenen

 • Spelend Leren

  Geen saai stampwerk, kinderen op de basisschool moeten spelen. Daar leren ze het meeste van! Daarom staan de oefenboeken vol met bewegend leren opgaven. De MAGIE van spelend leren zie je meteen terug in een verhoogde concentratie tijdens het oefenen.

 • Direct Resultaat

  Maak je geen zorgen over toetsscores. Fluitend Leren sluit precies aan op de leerdoelen voor de groep van jouw kind. Ook vind je in elk boek opgaven met CITO vraagstelling. Zo gaat jouw kind goed voorbereid en met een grote voorsprong elk toetsmoment in.

 • Investeren In de Toekomst

  Leren kent geen einde of finishlijn ook niet voor jouw kind. Met een beetje hulp van Fluitend Leren krijgt jouw kind een goede basis leerplezier voor later!

Waarom het kickstartpakket + bijles?

100% kwaliteitsgarantie

Jarenlange ervaring met basisschool oefenmateriaal en bijles, we hebben al meer dan 10.000 leerlingen geholpen.

Bijles en lesmateriaal zorgen voor exponentiële groei. Dit zal ervoor zorgen dat jouw zoon of dochter gigantische stappen gaat maken.

De bijlessen zijn gebaseerd op spelend en bewegend leren. Hierdoor zal jouw zoon of dochter de lessen ook echt leuk vinden.

Jij kunt nu twee dingen doen:

1. Je bent enthousiast, maar denkt "ik schaf het kickstartpakket later wel een keer aan".

Het resultaat daarvan gaat zijn dat het waarschijnlijk nog maanden (misschien wel jaren) gaat duren voordat jouw zoon/dochter begint met de eerste bijles. Maar wat ga je dan in die periode doen met de schoolresultaten van jouw zoon/dochter?

2. Je schaft het kickstartpakket aan en krijgt de gratis bijles erbij.

Je krijgt de eerstvolgende werkdag een belletje en garandeert jezelf en jouw zoon/dochter van een kwalitatieve bijles aan huis. Hiermee zullen het zelfvertrouwen en de schoolresultaten verbeteren.

Ben jij een ouder die actie neemt, of iemand die afwacht? 3x raden bij welke groep onze succesvolle leerlingen horen ;-)

Bestel direct