Extra personeelsinzet of bijles op jouw school?

De dochteronderneming van Fluitend Leren is ABCopschool. Een landelijke onderwijsorganisatie die gespecialiseerd is in begeleidingstrajecten op zowel basis- als middelbare scholen.

De periode van thuisonderwijs en schooluitval heeft een enorme impact gehad op leerlingen en leerkrachten. Veel scholen hebben daarnaast te kampen met een behoorlijk personeelstekort. Iets wat de komende jaren alleen maar verder zal gaan toenemen. Dit vraagt om creatieve oplossingen en anders organiseren van het onderwijs. Iedere leerling verdient het immers om zichzelf maximaal te kunnen ontplooien, toch? 

Ik wil vrijblijvende informatie voor mijn school
ABCopschool

Door het personeelstekort is het voor leerkrachten en scholen niet altijd mogelijk om een gedifferentieerd aanbod te realiseren en eventuele vertragingen bij leerlingen weg te werken. Dat is waar onze partner ABCopschool om de hoek komt kijken. ABCopschool zet samen met ruim 100 scholen door heel Nederland leerlingen in hun kracht om optimaal te blijven leren. Dit door de inzet van pedagogisch en didactisch onderlegde begeleiders voor het geven van bijles of verlengde instructies in kleine groepjes.

In het kort: 

✅ Vaste partner van meer dan 100 PO & VO scholen 

✅ 3000+ pedagogisch en didatisch onderlegde begeleiders 

✅ Een begeleidingstraject op maat, op locatie van jouw school 

✅ Iedere leerling tot bloei laten komen

Mevr. van den Hoek 

Directeur De Catamaran Landlust

‘’Sinds we gestart zijn met ABCopschool, zien we gedragsverandering en rust bij de kinderen. Ze hebben meer ruimte in hun hoofd om goed de lessen te volgen en te luisteren. Het is misschien een spannende stap, maar hier is het goed bevallen. Ik zou het daarom alle scholen aanraden.’’

Wil jij dit nou ook voor jouw school?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bel ons direct op tel: 085 401 14 95.

Mogelijkheden bekijken