"Thuis oefenen is ingewikkeld en saai."

Dat is vaak de perceptie van ouders die kinderen op de basisschool hebben. Toch wil je de controle over de leerweg van jouw kind niet verliezen. Want... met een leven vol leermomenten, staat zijn/haar geluk op het spel.

Wij begrijpen dit probleem volledig. Als landelijke onderwijs organisatie geven wij onder de naam abcbijles met meer dan 3000 docenten door heel het hele land les. Elke leerling is anders maar de volgende punten zijn belangrijk voor alle basisschoolleeringen:

-Vertrouwen in eigen kunnen

-Leren moet leuk zijn

-Overzichtelijk

-Resultaat

Zijn de Basisschool Oefenboeken van Fluitend Leren de oplossing? Hier het verhaal van Hessel (bijlesdocent/mede-oprichter Fluitend Leren) en Pharrell (Groep 5)

Bewegend Leren maakt leren leuk.

Dit is Pharrell, in deze foto heeft hij net een eureka moment. Hij heeft een rijke fantasie en de beste manier om zijn aandacht vast te houden tijdens de lessen is om zijn fantasie te betrekken. De opdrachten in de basisschool oefenboeken zijn hiervoor onmisbaar!

Oefenboeken Bekijken >

Plan om ook jouw kind Fluitend te laten Leren:

Kies de groep waarin jouw kind fluitend gaat leren->

✅ Selecteer de gedrukte boeken (59,95 voor een heel jaar)

✅ Krijg de boeken dezelfde dag nog opgestuurd
✅ Ervaar zelf het verschil in zelfvertrouwen!

De onderwijzers van Fluitend Leren wensen jullie veel leerplezier!

Gerda (20+ jaar voor de klas) over Fluitend Leren:

Wij zullen ALTIJD de leerling centraal zetten en hebben een groot team van onderwijzers met een passie voor GOED onderwijs. 

 

Kernwaarden: Leren moet leuk zijn:

Fluitend leren is opgericht om impact te maken op de manier waarop basisschoolleerlingen leren. Wij zijn grote voorstanders van bewegend leren. Kinderen moeten spelenderwijs belangrijke lessen geleerd kunnen krijgen. Leren moet niet voelen als een straf maar iets waar elk kind naar uit kan kijken! Fluitend Leren boeken zijn DE boeken om zonder stress jouw kind optimaal te laten leren. 

Inclusief oefenen:

Onze oefeningen hebben altijd duidelijke niveau indicaties. Namelijk het olifantjede beer en de leeuw! Voor leerlingen die extra oefening nodig hebben zijn de vragen met de beer verhelderend. Heeft jouw kind juist meer uitdaging nodig? Dan zijn de opdrachten met het olifantje perfect. Zo zorgen wij dat jouw kind altijd optimaal blijft leren. 

Verantwoordelijk:

Het Fluitend Leren team stelt zich altijd dienstbaar en betrokken op. Wij willen het leerproces op grote schaal positief stimuleren voor basisschoolleerlingen. Wij zijn ons zeer bewust van onze rol voor mens en maatschappij en werken samen met vele partners binnen onderwijs Nederland om onze positieve impact zo groot mogelijk te maken. 

Innovatie:

Het onderwijssysteem in Nederland moet iets zijn om trots op te zijn daar willen wij graag aan bijdragen. Onze pijlen zullen altijd gericht zijn op relevante thema’s en het verbeteren van onze methodes. Als wij als maatschappij willen dat kinderen groeien en optimaal blijven leren zullen onderwijsorganisaties, zoals Fluitend Leren, het goede voorbeeld moeten geven!

 

Over Ons

Fluitend Leren is onderdeel van Learn2Learn Publishing B.V. een internationale aanbieder van oefenmateriaal voor de leeftijden 4 tot 18. Begonnen vanuit Amsterdam, Nederland. Onze missie: "Elke leerling in zijn kracht zetten om optimaal te blijven leren."


Domselaerstraat 27 H 
1093JM Amsterdam

KVK 86565699

info@fluitendleren.nl

Fluitend Leren met basisschool oefenboeken op IPON 2022