Over Fluitend Leren

Missie: De leergierigheid van kinderen behouden en stimuleren.

Visie: Een sterke fundering van leerplezier en leergewoonten voor iedere leerling ter wereld.

Welkom bij Fluitend Leren, waar we ons volledig inzetten voor het stimuleren en behouden van de leergierigheid van kinderen. Dagelijks maken Fluitend Leren zich hard om basisscholen te voorzien van de expertise en middelen om bewegend leren te integreren in hun lesprogramma's.

We zijn ervan overtuigd dat bewegend leren de sleutel is tot een holistische leerervaring die niet alleen de cognitieve vaardigheden van kinderen verbetert, maar ook bijdraagt aan hun fysieke en emotionele welzijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat bewegend leren vele voordelen biedt, zoals het stimuleren van concentratie, creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen, het bijdragen aan een gezonde leefstijl en het verminderen van stress en angst.

Bewegend leren is de toekomst van het onderwijs op basisscholen in Nederland en wij helpen scholen hierbij. Door samen te werken met Fluitend Leren, kunnen leerkrachten de werkdruk verminderen en zich concentreren op lesgeven. Wij bieden kant-en-klare lessen die aansluiten bij de lesdoelen van jouw school en zorgen voor een duurzame implementatie van bewegend leren in de klaslokalen, zodat deze werkvorm effectief en blijvend wordt ingezet.

Bij Fluitend Leren dragen we bij aan de ontwikkeling en het welzijn van de leerlingen en helpen we scholen om hun doelen te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen samenwerken om een blijvende impact te maken op de leerervaring van kinderen.

Plan een afspraak

Bekijk ons verhaal:

Fluitend Leren voor Thuis

Jouw kind thuis actief en spelenderwijs aan het leren en een volledige voorbereiding op de CITO/DIA toetsten. Ontdek de basisschool oefenboeken van Fluitend Leren voor thuis >

Onze boeken zijn speciaal ontworpen om jouw kind thuis te laten bewegen en leren. De opgaven zijn actief en uitdagend, en de magie van spelend leren zorgt voor een verhoogde concentratie en motivatie tijdens het oefenen. De opgaven sluiten perfect aan op de vraagstelling van de CITO, zodat jouw kind goed voorbereid het schooljaar kan doorlopen.

Met een beetje hulp van Fluitend Leren kan jouw kind een goede basis leggen voor een leven vol leerplezier. Als je vroeg leert dat leren leuk kan zijn, ga je fluitend door een leven vol leermomenten. En dat is precies wat we willen bereiken bij Fluitend Leren.

Dus waar wacht je nog op? Geef jouw kind een voorsprong en laat hem of haar thuis ook aan de slag gaan met onmisbare taal- & rekenopgaven.

Ontdek meer
1 van 4