Wat bieden wij?

Bewegend leren is de toekomst van het onderwijs op basisscholen in Nederland en wij helpen scholen hierbij. Door samen te werken met Fluitend Leren, kunnen leerkrachten de werkdruk verminderen en zich concentreren op lesgeven. Wij bieden kant-en-klare lessen die aansluiten bij de lesdoelen van jouw school en zorgen voor een duurzame implementatie van bewegend leren in de klaslokalen, zodat deze methode effectief en blijvend wordt ingezet.

Kant-en-klare lessen op maat

Wekelijks op maat gemaakte bewegend leren lessen die perfect aansluiten bij jullie lesdoelen. Deze lessen worden overzichtelijk gepresenteerd in jouw persoonlijke portaal. Dankzij onze innovatieve aanpak kun je jouw reguliere lessen transformeren in leuke en effectieve bewegend leren lessen, ongeacht de methode die je gebruikt, van Wereld in Getallen tot Pluspunt. Aan het eind van het traject heb je een map vol met bewegend leren lessen die speciaal zijn ontworpen voor jullie onderwijs.

In lijn met SLO

Fluitend Leren sluit uitstekend aan bij de doelen en kerndoelen zoals vastgelegd door Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO). De bewegend leren lessen van Fluitend Leren zijn ontworpen om bij te dragen aan de ontwikkeling van de basisvaardigheden van leerlingen, zoals taal, rekenen, en sociaal-emotionele vaardigheden. Door de combinatie van leren en bewegen worden leerlingen gestimuleerd en gemotiveerd om actief deel te nemen aan het leerproces, wat resulteert in betere leerprestaties en meer plezier in het leren.

Basisvaardigheden in de lift

Bewegend leren combineert leren met fysieke activiteit. Door te bewegen en te leren tegelijkertijd, worden verschillende delen van de hersenen gestimuleerd en ontwikkeld. Dit leidt tot betere leerprestaties, een verbeterde concentratie en meer plezier in het leren. Bovendien biedt bewegend leren een actieve en afwisselende manier van leren die tegemoetkomt aan de verschillende leerstijlen van leerlingen, waardoor ze optimaal kunnen profiteren van het onderwijs. Zo biedt Fluitend Leren een breed scala aan leermiddelen en ondersteuning voor zowel leerlingen als docenten, zodat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen en de basisvaardigheden in de lift te brengen.

Meest gekozen pakketten

  • Basisschool OBS De Zoeker
1 van 8

Beschikbare subsidies:

Onze diensten kunnen worden bekostigd via diverse subsidies. Wilt u meer weten over de huidige subsidies en via welke subsidies u Fluitend Leren kunt inzetten op school? Neem dan contact op!

Kom in contact