Rekenen oefenboeken bestellen

Wat is er leuker dan spelenderwijs beter worden in rekenen? Met onze rekenen oefenboeken heb je het perfecte materiaal in handen om jouw kind fluitend door het schooljaar heen te helpen. Iedere opgave is erop gericht om jouw kind op een leuke wijze beter te laten worden in rekenen en zo vol zelfvertrouwen naar school te laten gaan. 

 

Rekenen oefenboeken voor iedere groep 

Omdat iedere groep andere rekenonderwerpen behandelt, hebben wij voor iedere groep een eigen oefenboek ontwikkeld. Alle boeken bevatten een leerdoelenoverzicht, zodat je precies weet welk onderwerp je kind al beheerst en waar misschien nog wat extra oefening nodig is. 

Je kunt in de webshop losse oefenboeken per schoolklas bestellen, of je kunt voor een bundel oefenboeken gaan. 

 

In lijn met Cito 

De opgaven die je in onze rekenen oefenboeken vindt, zijn allemaal in lijn met Cito. Zo weet je zeker dat wat je oefent ook echt bijdraagt aan de prestaties van je kind op school. Alle opgaven zijn voorzien van een heldere uitleg, die je kind ondersteunen bij wat hij of zij ook op school leert. Je kunt dus oefenen wat je kind al geleerd heeft, maar je kunt ook samen met je kind vooruit werken om meer uitdaging te creëren. Je maakt het zo leuk als dat je zelf wilt!

 

Ontwikkeld met docenten 

Om de kwaliteit van onze oefenboeken te garanderen, werkten we samen met verschillende docenten. Het team bestond uit 22 onderwijzers, aangevuld met meerdere basisschoolmethode-ontwikkelaars. Hun kennis hebben wij ingezet om opgaven te maken die niet alleen leuk, maar zeker ook leerzaam zijn én bijdragen aan de prestaties van je kind op school. Als geen ander hebben deze docenten de kennis en middelen in huis om sterke lesmaterialen te ontwikkelen. Jouw kind profiteert daarvan met iedere opgave die hij of zij maakt. 

 

Aanvullende ondersteuning 

Onze oefenboeken voor rekenen vormen de perfect ondersteuning voor wat jouw kind leert op school. Als de stof in de klas aangeboden wordt, kunnen jullie vervolgens samen thuis oefenen om de opgaven en het materiaal onder de knie te krijgen. Ook kun je in onze reken oefenboeken extra uitdaging realiseren, bijvoorbeeld door vast te oefenen met de opgaven of onderwerpen die nog komen gaan in de klas. 

 

Leerdoelenoverzicht voor rekenen 

Omdat we werken met een leerdoelenoverzicht kun je goed bijhouden welke onderwerpen op school aan bod komen, en welke opgaven jullie samen kunnen oefenen om de stof beter onder de knie te krijgen. Zo werken jullie samen toe naar succes op school voor jouw kind!