Spelling oefenboeken bestellen

Spelling: de ene leerling houdt ervan, en de andere loopt er het liefst zo hard mogelijk van weg. Toch is het een vak dat in iedere groep aan bod komt op de basisschool. Om spelling zo leuk mogelijk te maken voor álle leerlingen, hebben wij daarom een ruim aanbod aan spelling oefenboeken. Zo kan iedere leerling spelenderwijs beter worden én fluitend naar school toe gaan. 

 

Spelling oefenboeken voor iedere groep 

Wat je op de basisschool leert qua spelling verschilt per groep. Daarom hebben we voor elk jaar een apart spelling oefenboek ontwikkeld. Hierin vind je alle onderwerpen die voor die groep aan bod komen. 

 

Met de oefenboeken thuis kun je zoveel uitdaging aangaan als jij en je kind zelf willen. Heeft jouw kind wat extra hulp nodig? Dan kan het heel fijn zijn om samen thuis rustig te oefenen wat je kind zojuist op school heeft geleerd. En vliegt jouw kind juist door de stof heen? Dan kun je extra uitdaging opzoeken door alvast verder te werken in het boek of zelfs naar spelling in een volgende groep te kijken. Maak het zo leuk als jullie zelf willen!

 

In lijn met Cito 

Naast dat spelling leren natuurlijk leuk moet zijn, wil je ook dat de oefeningen die jullie doen effectief zijn. Je kunt er daarom op vertrouwen dat onze oefenboeken in lijn met Cito zijn. Iedere opgave is voorzien van een heldere uitleg, zodat je kind ook thuis weer kan oefenen met de stof en niet alleen van de leraar afhankelijk is om verder te komen. 

 

Ontwikkeld door docenten 

Om de effectiviteit van de lesmaterialen te garanderen, ontwikkelden wij onze oefenboeken voor spelling met een team van 22 docenten en lesmethode-ontwikkelaars. Als je oefent, wil je het immers goed doen. Deze leerkrachten zijn stuk voor stuk zeer sterk in het ontwikkelen van spelenderwijs leren-opgaven. Zo houden we de opgaven voor iedere groep leuk én interessant, en boek je het snelst progressie als je met de boeken aan de slag gaat. 

 

Aanvullende ondersteuning 

Met onze oefenboeken heb je materiaal in handen dat de lessen van docenten perfect ondersteunt. Samen kun je thuis oefenen wat jouw kind die dag op school geleerd heeft. Dit is ideaal, omdat je kind daardoor rustig de stof opnieuw tot zich kan nemen om het vervolgens perfect te kunnen beheersen. 

 

Leerdoelenoverzicht voor spelling 

Ieder boek bevat een leerdoelenoverzicht. Op die manier krijg je zicht op wat er in die groep van jouw leerling verwacht wordt dat schooljaar. Ook weet je direct of je kind op niveau is, nog wat extra oefening kan gebruiken, of juist vooroploopt op de klas. Zo kun je inschatten hoeveel werk er thuis aan de winkel is. Ontdek onze boeken in onze webshop. Je kunt ze in e-book of als hard copy variant bestellen.