Ondersteuning bij subsidie aanvraag.

Wij bieden scholen vrijblijvende ondersteuning bij het aanvragen van de subsidieregeling 'Verbetering basisvaardigheden 2024'. Ons deskundige team helpt u stap voor stap, van advies tot documentatie, om uw aanvraag succesvol te maken. Verbeter samen met ons uw onderwijs!

Plan een afspraak

Bewegend Leren verbeterd de Basisvaardigheden

Bewegend Leren verbetert de basisvaardigheden door leerlingen actief te betrekken in het leerproces. Door fysieke activiteit te integreren in lessen, worden concentratie, geheugen en motivatie verhoogd, wat leidt tot betere prestaties.

Ontdek de mogelijkheden
1 van 8
Bewegend Leren met behulp van fysieke objecten

Verbetering basisvaardigheden 2024

De subsidieregeling 'Verbetering basisvaardigheden 2024' is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat elk kind vaardig wordt in rekenen, de Nederlandse taal beheerst, kennis opdoet over de maatschappelijke omgangsvormen in Nederland, en het onderwijs verlaat met de benodigde digitale vaardigheden.

Plan een gesprek

Hulp bij subsidie aanvraag Basisvaardigheden

Profiteer van onze vrijblijvende ondersteuning bij het aanvragen van de subsidieregeling 'Verbetering basisvaardigheden 2024'. Ons ervaren team begeleidt u door het hele proces, van strategisch advies tot het verzamelen van de juiste documentatie.

Plan een afspraak