Taal Oefenboeken Bestellen

Samen met je kind aan de slag met taal? Ontdek dan onze oefenboeken in onze webshop. Deze oefenboeken maakten we per klas, zodat je alle onderwerpen van dat jaar samen kunt behandelen. En wil je jouw kind vast een voorsprong geven? Oefen ook vast met de oefenboeken van de daaropvolgende jaren. Zo kun je leren zo leuk en uitdagend maken als je zelf wilt. 


Taal oefenboeken voor iedere klas 

Ieder schooljaar heeft een andere leerlijn en komt weer met andere uitdagingen. Zit jouw kind in groep 3? Dan staan leren schrijven en spellen centraal. Maar zit je kind in groep 7, dan is taal veel meer gericht op brede oriëntatie en uitdagendere onderwerpen, zoals zinsontleding. Bij Fluitend Leren willen we graag dat jouw kind daadwerkelijk fluitend door het schooljaar gaat. Daarom staat in elk van onze schoolboeken het leerplezier centraal. 


In lijn met Cito 

In onze oefenboeken voor taal vind je duizenden opgaven die in lijn zijn met Cito. Iedere opgave is voorzien van een duidelijke uitleg. Zo kunnen jullie samen oefenen om een sterspeler te zijn in taal van dat schooljaar. En dat niet alleen: je kind is direct voorbereid op de toetsen die dat jaar komen gaan. 


Ontwikkeld met docenten 

Wist je dat wij al onze taal oefenboeken hebben laten ontwikkelen door Nederlandse docenten? Zij hebben als geen ander de kennis en kunde in huis om adequate lesmaterialen te creëren. En precies dat wilden wij kunnen beloven aan ouders en kinderen thuis. Je bent er daarom van verzekerd dat het taal oefenboek dat jij bestelt voldoet aan de meest recente eisen voor taallessen per klas. Zo is oefenen met onze leerboeken niet alleen leuk, maar ook zeer effectief! 


We durven met trots te zeggen dat onze oefenboeken de leukste, overzichtelijkste en beste basisschool materialen zijn die jij ooit zult bezitten. 


Aanvullende ondersteuning voor taallessen 

De lesboeken van Fluitend Leren zijn perfect geschikt als aanvullende ondersteuning van de taallessen die je kind op school geniet. De onderwerpen die op school aan bod komen, zijn thuis verder te bestuderen en te oefenen met de opgaven uit de taalboeken. Ook kun je in onze boeken wat extra uitdaging vinden, bijvoorbeeld door vast te oefenen met de opgaven of onderwerpen die nog komen gaan in de klas. 


Taal leren in lijn met het leerdoelenoverzicht 

Ieder boek bevat een leerdoelenoverzicht van dat jaar. Op voorhand weet je zo precies welke onderwerpen aan bod komen, en als je bezig bent weet je waar je staat en wat er nog geoefend moet worden. Door alle onderwerpen netjes af te werken, is jouw kind helemaal voorbereid op de Cito-toets van dat jaar!


Ons doel met ieder oefenboek? Jouw kind met meer zelfvertrouwen in de klas laten zitten! Help het mogelijk te maken, en bestel je oefenboeken vandaag nog.