In lijn met Wereld in Getallen

Fluitend Leren voegt een extra dimensie toe aan Wereld in Getallen 5 door speelse en bewegende activiteiten te introduceren, waardoor het leren nog interactiever en leuker wordt. Wereld in Getallen 5 is een bewezen effectieve rekenmethode die zorgt voor een grondige kennis van rekenconcepten en een solide basis in wiskundige vaardigheden biedt.

Vrijblijvend kennismaken

Kant-en-klaar voor Wereld in Getallen

Het integreren van Bewegend Leren via Fluitend Leren met Wereld in Getallen (WIG5) vraagt geen ingrijpende aanpassingen in het curriculum. Leerkrachten kunnen eenvoudig bewegingsactiviteiten toevoegen aan hun bestaande lessen. Fluitend Leren biedt een breed aanbod aan kant-en-klare activiteiten en hulpmiddelen die moeiteloos in de klas kunnen worden gebruikt.

Ontdek Bewegend Leren

Bewegend Leren in de praktijk

Gratis proefzending Bewegend Leren

Fluitend Leren brengt een vernieuwende en effectieve benadering van rekenonderwijs door beweging te integreren met Wereld in Getallen (WIG5). Deze combinatie zorgt ervoor dat leerlingen niet alleen beter leren rekenen, maar dit ook met meer plezier en motivatie doen. Door beweging en leren te verenigen, creëren we een leeromgeving waarin zowel het lichaam als de geest actief betrokken zijn, wat leidt tot betere leerresultaten en een positievere schoolervaring.

Direct aanvragen